Politika privatnosti
Zadnje ažuriranje 23. srpnja 2023
Datum stupanja na snagu 23. srpnja 2023

Ova Pravila o privatnosti opisuju pravila Villa Romansa, 22320 Drniš, Hrvatska, Dalmacija 22320, Hrvatska, e-mail: booking@villa-romansa.com, telefon: +385 1234566 o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu ( https://villa-romansa.com/ ). (usluga”). Pristupom ili korištenjem usluge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ukoliko ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate niti koristite uslugu.
Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez ikakve prethodne obavijesti i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na usluzi. Revidirana Pravila stupaju na snagu 180 dana od kada se revidirana Pravila objave u Usluzi, a vaš kontinuirani pristup ili korištenje Usluge nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

Vaša prava:
Ovisno o primjenjivom zakonu, možete imati pravo na pristup i ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničiti ili usprotiviti se aktivnoj obradi vaših podataka, zatražiti od nas da podijelimo (prenesemo) vaše osobne podatke s drugim subjektom, povući bilo koji pristanak koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe zakonskom tijelu i takva druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na booking@villa-romansa.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.
Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete privolu za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

Kolačići itd.
Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vašim izborima u vezi s ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku kolačića.

Sigurnost:
Sigurnost vaših podataka važna nam je i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete i vi to činite na vlastitu odgovornost.

Službenik za žalbe/zaštitu podataka:
Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših podataka koji su dostupni kod nas, možete poslati e-poštu našem službeniku za pritužbe na adresi Villa Romansa, 22320 Drniš, Hrvatska, na e-mail: booking@villa-romansa.com. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.